Recente Vacatures
inFlevoland en Limburg

Voor opdrachtgevers

Staffing Force is een slagvaardig bureau met jarenlange ervaring op het gebied van interim management. Hierbinnen richt zij zich op twee disciplines; Financieel en HR personeel – van operationeel tot directie niveau binnen (internationale) organisaties.

Het geheim van een goed project zit in de kennis en kunde van de persoon die het project uitvoert, de kracht van Staffing Force zit in haar mensen. Staffing Force werkt met de beste mensen in het vakgebied. Staffing Force kijkt verder dan de vakinhoudelijke kant van de kandidaat, representativiteit en communicatieve vaardigheden net zo belangrijk. Benieuwd wie onze opdrachtgevers zijn? Neem dan eens een kijkje bij onze referenties.

Wist je dat wij altijd inzichtelijk hebben welke kandidaten er op dit moment beschikbaar zijn voor een nieuwe uitdaging? Op die manier kunnen wij altijd snel inspelen op jouw (interim) personeelsaanvraag. Wil jij iedere week beschikbare kandidaten in jouw mailbox? Meld je dan nu aan voor onze aanbodsmailing via onderstaande button!

Meld mij aan!

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.