Recente Vacatures

Historie


Staffing Force is in 2007 van start gegaan in Hilversum. We zijn begonnen met professionals uit de HR en Finance wereld die wisten dat detachering anders kan. Een duidelijke visie dat het tijd werd voor het eerste echte A-Merk op het gebied van bemiddeling. In 2008 bleek direct dat onze filosofie klopte, binnen een jaar groeide Staffing Force naar een organisatie met 40 betrokken professionals.

De oorsprong van veel van onze huidige klanten en preferred supplier contracten stamt al uit deze periode. Sinds deze periode hebben we een steeds grotere naamsbekendheid gekregen bij onze opdrachtgevers. Ook is Staffing Force steeds meer opschoven naar de opdrachtgevers die bij het merk passen. Staffing Force is jong, vooruitstrevend en modern. Onze opdrachtgevers zijn ook in deze hoek te vinden. Of het nu de fashion wereld, de entertainment business of the Fast Moving Consumer Goods, wij weten er de beste professionals te plaatsen. In 2010 werd het daarom tijd onze huisvesting aan te passen aan ons merk. De klassieke kantoorvilla in Hilversum werd ingeruild voor een modern, strak kantoor in Amsterdam.

In 2014 kreeg Staffing Force no. 2 plek op de ZZP Barometer van Bemiddelaar van het Jaar! 

Staffing Force blijft groeien; in de zomer van 2015 openden wij een nieuwe vestiging in Zwolle. In Noord Oost Nederland zijn vele interessante, nationale opdrachtgevers van ons gevestigd. Daarnaast willen wij hiermee onze kandidaten uit deze regio tegemoet komen.

Voor de toekomst bekijken wij de mogelijkheden voor verdere uitbreiding richting het midden en zuiden van Nederland om voor een nog betere strategische bereikbaarheid van opdrachtgevers en kandidaten.

 

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.