Zelfstandig Professional

Ook voor de Zelfstandig Professional, de nieuwe naam voor de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP'er) weet StaffingForce als geen ander de weg in de wereld van de financiele detachering. Of het nu gaat om een (interim) baan in de boekhouding, interim business controller, een financieel manager of ander financieel personeel; Staffing Force heeft de juiste Opdracht. Daarnaast niet onbelangrijk; uw facturen worden snel betaald en Staffing Force staat bekend als uitstekende Debiteur. Schrijf u hier daarom nu in.

Staffing Force kent de allerbeste financiele interimmers. De opdrachtgevers die zoeken naar tijdelijk personeel op het gebied van Finance, Human Resource (inclusief Recruitment) en/of Sales zijn daarom bij ons aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers krijgen zelfs altijd binnen 24 uur bericht of StaffingForce de juiste kandidaat beschikbaar heeft!

De Zelfstandig Professional
StaffingForce biedt doelgerichte oplossingen en onbelemmerde groeimogelijkheden. Het financieel personeel dat wij detacheren heeft dan ook de wil en ambitie om het maximale uit een loopbaan te halen. Onze ZP'ers kunnen deelnemen, puur op vrijwillige basis, aan de Professional Class. In deze Professional Class heeft u de beschikking over het laatste vakinhoudelijke nieuws en treedt u als coach op voor onze medewerker in de Talent Class.

Financieel detacheringsbureau met veel expertise
Zoekt u als bedrijf een partner op het gebied van financiele detachering, dan moet u beslist contact opnemen met StaffingForce. Naast financiele detachering bieden we tevens (tijdelijk) personeel binnen de vakgebieden Human resources en Sales. Van business controller tot verkoper, van HR manager tot financieel medewerker: StaffingForce heeft de vraag, het aanbod en vooral de expertise om partijen bij elkaar te brengen.

Blame Yourself. Move Forward.

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.