Recente Vacatures

Voor kandidaten

Tegenwoordig hoor je overal de termen diversiteit en inclusie, en dat vinden wij absoluut terecht! Bij Staffing Force zijn wij ervan overtuigd dat we "business as a force for good" kunnen inzetten en de wereld beter kunnen achterlaten dan we haar hebben aangetroffen. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat we ons aanbod van interim HR- en Finance professionals uitbreiden met duurzaamheidsprofessionals.

Wij specialiseren ons op de volgende gebieden binnen duurzaamheid: Duurzaamheidsstrategie en -beleid, Klimaatverandering en Energietransitie, Milieumanagement en Sociale Duurzaamheid en Diversiteit. 

Als (Interim) duurzaamheidsprofessional weet jij als geen ander dat bedrijven steeds meer oog hebben voor hun impact op de samenleving en het milieu. Ze nemen hun verantwoordelijkheid serieus en zoeken toppers zoals jij die hen kunnen helpen bij het uitvoeren van duurzame strategieën en het verbeteren van hun CSR-activiteiten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk in diverse sectoren, van energie tot voeding en van technologie tot retail, hebben we tal van uitdagende opdrachten en projecten voor jou als duurzaamheidsconsultant.

Bij Staffing Force begrijpen we dat elke consultant uniek is en specifieke vaardigheden en ervaring meebrengt. Daarom voeren we altijd persoonlijke gesprekken met elke consultant voordat we je matchen met een bedrijf. We willen alles weten over jouw werkervaring, skills en ambities, zodat we de perfecte match kunnen maken.

Ben jij klaar voor een dynamische en gevarieerde baan als duurzaamheidsprofessional? Dan zit je bij ons goed. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en de geweldige kansen die we bieden. Je kunt ook meteen inschrijven als kandidaat. We kijken er naar uit om van je te horen en samen te bouwen aan een duurzame toekomst!

Zelf zijn wij een B Corp-gecertificeerde onderneming en zetten we ons in voor gelijke kansen op de werkvloer. Zo doneren wij via de Staffing Force Foundation 0,25 cent per gewerkt uur aan goede doelen die zich inzetten voor werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast hebben wij een duurzame detacheringsoptie, voor meer informatie klik hier.

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.