Recente Vacatures

Referenties

Onze Opdrachtgevers

Staffing Force werkt voor de mooiste opdrachtgevers van Nederland. We zijn een modern, vooruitstrevend kantoor en hebben daarom de opdrachtgevers die we verdienen.

Retail

Staffing Force werkt veel binnen de retail. Vaak snelle, jonge en toonaangevende organisaties. Bijna alle voormalig Maxeda labels zoals Hunkemoller, Asics, CoolCat, MS mode etc mogen we tot onze klantenkring rekenen. Daarnaast onderhouden we sterke banden en contacten met Adidas, Reebok en Footlocker.

Multinationals

Het gros van onze opdrachtgevers zijn grote multnationals. Hierbij valt te denken aan Sara Lee/ DE maar ook de ING, Nationale Nederlanden, KLM, etc. Dit gaat zelfs zover als een Zwitsers bedrijf in de productie van halffabrikaten, Amerikaanse bedrijven die Fitness toestellen maken en internationale bouwbedrijven

Automotive

Binnen de Automotive is Staffing Force een bekende naam. Veel Duitse, grote fabrikanten waaronder VW kennen Staffing Force en weten wat we kunnen doen voor hen.

Bouw

Op het gebied van Finance is de bouw één van de weinige specialistische branches. Staffing Force kan u helpen met project administrateurs en project controllers. Wij weten wel wat u hiermee bedoelt. Staffing Force is al jaren preferred supplier binnen enkele grote bouwondernemingen. We mogen BAM, Dura, Van Gelder en anderen tot onze vaste klantenkring rekenen.

Dance en Evenementen

De grootste organisator van Dance evenementen in Nederland is Q-dance (ID&T). Zij zijn de organisatie achter onder andere Sensation White en Defqon1, het Dance Event dat naast Amsterdam de wereld rondgaat. Q-dance werkt al jaren samen met Staffing Force.

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.