Recente Vacatures
inFlevoland en Limburg

Over Staffing Force

Het Concept

Staffing Force is een slagvaardig bureau met jarenlange ervaring op het gebied van interim management en duurzaamheidsconsultancy. Hierbinnen richt zij zich op drie disciplines; Financieel, HR en Duurzaamheidsconsultants – van operationeel tot directie niveau binnen (internationale) organisaties.

Het geheim van een goed project zit in de kennis en kunde van de persoon die het project uitvoert, de kracht van Staffing Force zit in haar mensen. Staffing Force werkt met de beste mensen in het vakgebied. Naast vakinhoudelijke kennis, hecht Staffing Force ook veel waarde aan representativiteit, communicatieve vaardigheden en duurzaamheidsbewustzijn van de kandidaat.

De Filosofie: Blame yourself - move forward

Bij Staffing Force draait alles om resultaat. Blame yourself, move forward geeft de filosofie van ons bedrijf weer. Ontwikkeling en groei zorgen in onze ogen voor een optimaal resultaat. Uitdagend, pragmatisch, mens- en resultaatgericht zijn de kernwoorden die ons en onze manier van werken beschrijven

Staffing Force is er voor mensen en organisaties met een drive om zich continu te verbeteren. Voor iedereen met de ambitie om het hoogste te bereiken. De mooiste Opdrachtgevers en de beste (interim) Kandidaten op het gebied van Finance en HR.

Voor de beste Kandidaten & Opdrachtgevers die snel succes wensen

Uit ervaring weten wij dat de goede professional schaars is en dat juist deze professional het verschil maakt tussen een uitstekende opdracht bij een tevreden klant of de volgende middelmatige opdracht.

Staffing Force gaat ver voor haar kandidaten en medewerkers. De kandidaat maakt immers het verschil bij onze opdrachtgevers! Onze service aan u als kandidaat gaat over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn; opleiding, begeleiding maar zeker ook over betalen. De nota van de ZZP'er, uw declaratie maar ook uw salaris, alles betalen we sneller dan u verwacht. Daar staat uiteraard tegenover dat we ook veel van u verwachten, u bent immers ons visitekaartje bij de opdrachtgever. 

Kandidaten die willen werken voor de mooiste opdrachtgevers en voor een serieus goed bureau kunnen zich hier aanmelden, inschrijven gaat snel en kan zelfs met uw LinkedIn profiel.

De opdrachtgevers die snel succes wensen en willen werken met de beste mensen klikken hier, het invullen van uw wensenlijst/vacature kost nog geen 5 minuten. Binnen 24 uur weet u of wij kunnen helpen en met wie.

 

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.