Recente Vacatures

kandidaten

Op zoek naar Finance of HR vacatures? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Ben je klaar voor een nieuwe Finance of Human Resource uitdaging? Dan ben jij bij Staffing Force aan het juiste adres. Wij hebben dankzij ons grote netwerk altijd een uitstekend aanbod aan interim-opdrachten en vaste vacatures in Nederland.

Benieuwd naar wat wij voor jouw toekomst kunnen betekenen? Schrijf je dan in als kandidaat zodat je op de hoogte blijft van actuele interim-opdrachten en/of vacatures die openstaan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kandidaten die willen werken aan de mooiste opdrachten.

Inschrijven

Wanneer kom je in aanmerking voor interim-opdrachten of vacatures?

Heb jij een opleiding afgerond in de richting Finance of Human Resource? En heb jij minimaal twee jaar ervaring in de Finance of HR? Dan kom je in aanmerking voor de mooiste projecten en banen bij de meest toonaangevende opdrachtgevers van Nederland. Ook als zelfstandige interim-manager kan je op freelance basis bij Staffing Force aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat Staffing Force kan betekenen voor jouw toekomst.

Onze recruiters staan voor je klaar

Ons kandidatenbestand is erg breed doordat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe kandidaten met verschillende achtergronden. Als je ingeschreven bent bij Staffing Force, zal er samen met jou gekeken worden naar de beschikbare mogelijkheden voor een nieuwe baan of opdracht. Wij bieden alleen opdrachten aan waarvan wij zeker weten dat ze bij jouw wensen passen. Door ons vaste aanspreekpunt zal het voorstel bij je worden neergelegd.

Zie jij op dit moment geen passende vacature op onze site? Dan nodigen wij jou graag uit om je aan te melden als kandidaat en een open sollicitatie te sturen. Zodat wanneer er een relevante of passende vacature beschikbaar komt, wij jou hiervoor direct benaderen. Volg Staffing Force op LinkedIn om up-to-date te blijven van onze meest actuele vacatures en nieuwtjes.

Vind de perfecte baan in de Finance of HR sector

Staffing Force is een detacheringsbureau gespecialiseerd in (interim) Finance en Human Recource personeel. Mede door onze specialisatie hebben wij in Finance en HR goede relaties kunnen opbouwen met gerenommeerde opdrachtgevers. Wij beschikken over een uitgebreid project- en vacature portfolio binnen verscheidene regio's in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om de perfect fit voor onze kandidaten te vinden. 

Iedere dag staan er bij ons weer nieuwe vacatures open voor vaste en interim rollen. Denk hierbij aan functies in de Finance zoals: finance managers, business controllers, analisten en administrateurs. Ook krijgen wij dagelijks nieuwe HR vacatures binnen voor functies zoals: recruiters, HR advisors en HR managers.

De speerpunten van Staffing Force. Wij zijn specialist op het gebied van Finance en HR.

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.