Recente Vacatures

Duurzame detachering voor opdrachtgevers

Verrijk jouw team met een goede, gemotiveerde kandidaat en verklein de afstand tot de arbeidsmarkt.

Ben je op zoek naar interim HR of Finance kandidaten met de juiste kennis, ervaring en een flinke dosis motivatie? Zou je ook wat willen doen aan het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt? Dan ben je bij Staffing Force aan het juiste adres. Ons aanbod kan jou mede dankzij duurzame detachering voorzien van de 'perfect fit'. Iedere opdrachtgever krijgt bij ons automatisch een extra keuze voorgelegd waar gekozen kan worden voor duurzame detachering.

Benieuwd naar wat deze duurzame detacheringsoptie voor jou kan betekenen? Op deze pagina leggen we alle voordelen uit. 

Duurzame detachering

Door de optie duurzame detachering aan te bieden wordt het mogelijk om talenten te ontdekken die een positieve bijdrage leveren aan de diversiteit van jouw personeelsbestand. Middels de duurzame detacheringsoptie geven wij jou de kans om te kiezen voor een zeer gemotiveerde kandidaat die het lastiger heeft op de arbeidsmarkt. Al onze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over alle gewenste kwalificaties en ervaring. Ook voor iedere kandidaat vanuit de duurzame detacheringsoptie geldt dat gegarandeerd de 'perfect fit' zal worden gevormd met jouw organisatie. Om de keus voor de duurzame detacheringsoptie nog eenvoudiger te maken, geven wij maar liefst 25 procent korting op het uurtarief.

Wat maakt duurzame detachering interessant?

  • Keuze uit gemotiveerd personeel dat jouw personeelsbestand verrijkt.
  • 25 procent korting op het uurtarief van het personeel dat aangeboden wordt vanuit de duurzame detacheringsoptie.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten bij ziekte of verlof, omdat er per gewerkt uur betaald wordt.
  • Gegarandeerd zeer gemotiveerde kandidaten die zich 100% inzetten. Dit is mogelijk door een zeer zorgvuldige selectie vanuit ons recruitmentteam.
  • Mogelijkheden voor een nog lager tarief door diverse subsidies.
  • Het is een maatschapelijk verantwoorde keuze (MVO) doordat je kansen biedt aan personeel dat het lastiger heeft op de arbeidsmarkt.

Divers personeelsbestand

Heb jij al de keuze gemaakt voor een diverser personeelsbestand? Meer diversiteit op de werkvloer zal volgens het kennisplatform Diversiteit in Bedrijf leiden tot betere bedrijfsresultaten. Denk hierbij aan grotere innovatiekracht en meer creativiteit. Wij gunnen jouw bedrijf alle bijbehorende voordelen. Zoals kennis, ervaring en 100% motivatie. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf altijd de beste kandidaten aangeboden krijgt en hierbij geen talenten misloopt, is er bij Staffing Force de duurzame detacheringsoptie.

Onze werkwijze bij een nieuwe aanvraag.

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.