Recente Vacatures

Voor opdrachtgevers

De duurzaamheidstak van StaffingForce

Tegenwoordig hoor je overal de termen diversiteit en inclusie, en dat vinden wij absoluut terecht! Bij Staffing Force zijn wij ervan overtuigd dat we "business as a force for good" kunnen inzetten en de wereld beter kunnen achterlaten dan we haar hebben aangetroffen. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat we ons aanbod van interim HR- en Finance professionals uitbreiden met duurzaamheidsprofessionals.

Onze duurzaamheidsprofessionals zijn gespecialiseerd in verschillende categorieën, zoals Duurzaamheidsstrategie en -beleid, Klimaatverandering en Energietransitie, Milieumanagement, Supply Chain en Sociale Duurzaamheid en Diversiteit. 

Onze specialisten helpen bedrijven met het opstellen van duurzaamheidsrapporten - denk hierbiij ook aan de verplichte CSRD-wetgeving vanaf 2023 - het ontwikkelen van duurzame bedrijfsstrategieën, het implementeren van duurzame initiatieven of het trainen van medewerkers op het gebied van duurzaamheid. 

Als bedrijf kun je met hulp van onze duurzaamheidscprofessionals jouw duurzaamheidsdoelstellingen behalen en reputatie versterken. In deze dynamische en snel veranderende markt is het gebruik maken van duurzaamheidsprofessionals een slimme keuze voor bedrijven die hun duurzaamheid serieus nemen en hun impact op de samenleving willen vergroten.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over hoe onze duurzaamheidsprofessionals jouw organisatie kunnen helpen bij het implementeren van duurzame praktijken en het verbeteren van maatschappelijke impact. Samen maken we de wereld een stukje duurzamer!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat doen wij nog meer op het gebied van duurzaamheid?

Wij zijn een B Corp-gecertificeerde onderneming en zetten we ons in voor gelijke kansen op de werkvloer. Zo doneren wij via de Staffing Force Foundation 0,25 cent per gewerkt uur aan goede doelen die zich inzetten voor werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast hebben wij een duurzame detacheringsoptie, voor meer informatie klik hier.

 

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.