Recente Vacatures

FAQ

Wanneer krijg ik mijn reiskostenvergoeding?
Reiskosten registreer je samen met de uren. De uitbetaling gebeurt in de maand nadat je de uren en reiskosten gemaakt hebt. Staffing force weet op de eerste dag van de maand hoeveel uren je gemaakt hebt. Met de eerste loonbetaling daarna worden de reiskosten uitbetaald.

Wanneer wordt mijn factuur betaald?
Onze modelovereenkomst is een door de Belastingdienst goedgekeurd document. Op de laatste dag van de maand zal Staffing Force de factuur betalen als voorschot zoals vastgelegd in onze modelovereenkomst, goedgekeurd door de Belastingdienst.

Hoe moet ik mijn uren schrijven?
Er zijn twee manieren om de uren door te geven.
1. De eerste manier is via het formulier dat je via ons ontvangt.
2. De tweede manier is dat je jouw uren in de mail naar de opdrachtgever stuurt met Staffing Force in de cc. Als jouw opdrachtgever in reply to all akkoord geeft, is het ook goed.

Wat zijn de algemene voorwaarden van Staffing Force?
Zie www.staffingforce.nl/Documentatie

Wat voor contracten hanteren jullie?
Onze modelovereenkomst is een door de Belastingdienst goedgekeurd document. Hierin staan afspraken die de werkrelatie tussen een zzp’er en opdrachtgever verduidelijken. Als je werkt volgens een modelovereenkomst, ben je niet in loondienst. Je bent dan een zelfstandige die een opdracht uitvoert.

Wanneer vindt de eindafrekening plaats?
De maand na de laatst gewerkte maand wordt de eindafrekening opgemaakt. In de eindafrekening worden de laatste reiskosten, het vakantiegeld, de overuren c.q. uren tekort uitbetaald.

 

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.