Recente Vacatures
inFlevoland en Limburg

Duurzame detachering

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, niet alleen in ons privéleven, ook in het bedrijfsleven. Daarom kunnen wij trots verkondigen dat wij zijn gestart met het B Corp-traject. Door het doen van aanpassingen in onze bedrijfsvoering en deze certificering te behalen, willen wij een positieve impact maken op mens, maatschappij en milieu. 

Missie, visie en kernwaarden

Onze missie: Staffing Force Nederland B.V. streeft naar het snel ter beschikking stellen van ervaren, kwalitatief goede Finance, Duurzaamheids- en HR-specialisten op tijdelijke basis. Daarbij is het onze missie om bij te dragen aan gelijke kansen op de werkvloer. Dit doen wij door iedere dag verbeteringen door te voeren op het gebied van duurzaamheid die bijdragen aan een mooiere wereld, voor mens, maatschappij en milieu.

Onze visie: streven naar een wereld waar kansen op de werkvloer voor iedereen gelijk zijn. 

Kernwaarden: 

  • Eerlijk: wij handelen naar eer en geweten. Dat betekent dat we niet van leugens houden of van halve waarheden.
  • Fit: we vinden een goede gezondheid van onze medewerkers belangrijk. Medewerkers zijn vrij om mee te doen aan sportactiviteiten en hebben een onbeperkt aantal vrije dagen. Wij geven om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers op de werkplek. Dit verwachten wij ook van onze externe handelspartners.
  • Ondernemend: we zien wat er beter kan, welke kansen zich voordoen of waar anderen behoefte aan hebben en handelen daarnaar. We zijn daarbij innovatief.
  • Direct: we zijn direct in onze communicatie. Dat betekent dat we altijd duidelijke taal spreken en realistisch blijven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
  • Ambitieus: we hebben een visie, een doel. Alles wat wij doen, doen wij met een duidelijke reden: zelf beter worden en onze wereld verbeteren, iedere dag opnieuw.
  • Focus: wij slaan niet in de rondte, we hebben een duidelijke focus: HR en Finance toppers aan een leuke opdracht helpen. Daarbij geldt voor ons interne personeel: het maakt niet uit hoe je het doet, als je het maar doet. Veel verantwoordelijkheid, veel vrijheid, één duidelijk doel.
  • Betrouwbaar: openheid, integriteit en duidelijkheid geven invulling aan de kernwaarde ‘betrouwbaar’. Dit is zichtbaar in ons handelen: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Wil je meer weten? Kijk dan snel op de pagina voor opdrachtgevers of kandidaten wat Staffing Force voor jou kan betekenen op het gebied van duurzaamheid! Zo hebben wij een optie voor duurzame detachering, waarmee we kandidaten met afstand tot de arbeidsmarkt een gelijke kans willen bieden. 

Bij Staffing Force houden wij van transparantie. Binnenkort kun je op onze website eenvoudig onze documenten inzien. 

 

De voordelen van Staffing Force haar duurzame detacheringsoptie

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.