Recente Vacatures

Duurzame detachering

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, niet alleen in ons privéleven, ook in het bedrijfsleven. Daarom kunnen wij trots verkondigen dat wij zijn gestart met het B Corp-traject. Door het doen van aanpassingen in onze bedrijfsvoering en deze certificering te behalen, willen wij een positieve impact maken op mens, maatschappij en milieu. 

Missie & visie

Onze missie: Staffing Force Nederland B.V. streeft naar het snel ter beschikking stellen van ervaren, kwalitatief goede Finance, Duurzaamheids- en HR-specialisten op tijdelijke basis. Daarbij is het onze missie om bij te dragen aan gelijke kansen op de werkvloer. Dit doen wij door iedere dag verbeteringen door te voeren op het gebied van duurzaamheid die bijdragen aan een mooiere wereld, voor mens, maatschappij en milieu.

Onze visie: streven naar een wereld waar kansen op de werkvloer voor iedereen gelijk zijn. 

Duurzame detachering
Omdat wij streven naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt bieden wij de optie om duurzaam te detacheren, voor zowel kandidaten als opdrachtgever. Middels de duurzame detacheringsoptie geven wij jou de kans om te kiezen voor een zeer gemotiveerde kandidaat die een afstand heeft tot de arbeidsmarkt zoals leeftijd, handicap etc.

Al onze kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en beschikken over alle gewenste kwalificaties en ervaring. Ook voor iedere kandidaat vanuit de duurzame detacheringsoptie geldt dat gegarandeerd de 'perfect fit' zal worden gevormd met de organisatie. Om de keuze voor de duurzame detacheringsoptie nog eenvoudiger te maken, geven wij maar liefst 25 procent korting op het uurtarief.

Wat maakt duurzame detachering interessant?

  • Keuze uit gemotiveerd personeel dat jouw personeelsbestand verrijkt.
  • 25 procent korting op het uurtarief van het personeel dat aangeboden wordt vanuit de duurzame detacheringsoptie.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten bij ziekte of verlof, omdat er per gewerkt uur betaald wordt.
  • Gegarandeerd zeer gemotiveerde kandidaten die zich 100% inzetten. Dit is mogelijk door een zeer zorgvuldige selectie vanuit ons recruitmentteam.
  • Mogelijkheden voor een nog lager tarief door diverse subsidies.
  • Het is een maatschappelijk verantwoorde keuze (MVO) doordat je kansen biedt aan personeel met afstand tot de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten? Kijk dan snel op de pagina voor opdrachtgevers of kandidaten wat Staffing Force voor jou kan betekenen op het gebied van Duurzame detachering.

Bij Staffing Force houden wij van transparantie. Op deze pagina kun je eenvoudig onze documenten inzien. 

 

De voordelen van Staffing Force haar duurzame detacheringsoptie

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.