Recente Vacatures
inAmsterdam
inDordrecht
inUtrecht

Duurzame detachering

Ontdek de voordelen van duurzame detachering

Duurzame detachering zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers altijd de meest geschikte kandidaten aangeboden krijgen. En dit tegen een korting van 25 procent op het uurtarief! Daarnaast creëert het kansen voor kandidaten die het lastiger hebben op de arbeidsmarkt. Ontdek hier wat duurzame detachering voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

In onze zoektocht naar HR en Finance talent behandelen wij iedereen op een gelijke manier. Door alleen te filteren op talent en niet op iemands achtergrond, zijn wij in staat om altijd de beste kandidaten te detacheren. Wij zullen dan ook nooit iemand passeren op basis van kenmerken die er volgens ons niet toe doen zoals bijvoorbeeld: afkomt, geloof, geslacht en leeftijd. Wij geloven er in dat juist iemands unieke kenmerken kunnen zorgen voor de 'perfect fit' tussen de kandidaat en opdrachtgever.

Duurzame detacheringsoptie

Om de kans op een 'perfect fit' tussen kandidaat en opdrachtgever te vergroten, wordt er bij iedere aanvraag een duurzame detacheringsoptie aangeboden. Deze optie is geheel vrijblijvend en biedt vele voordelen. Middels deze optie zoekt ons recruitmentteam verder dan gebruikelijk. Kandidaten die het lastiger hebben op de arbeidsmarkt, maar wel zeer geschikt zijn voor de betreffende vacature, krijgen hierdoor meer kans. Dit zorgt ervoor dat wij nog beter in staat zijn om de 'perfect fit' voor jouw bedrijf te vinden.

Ontdek alle voordelen

Ben jij een opdrachtgever en op zoek naar zeer gemotiveerd HR of Finance (interim) personeel? En ben jij van plan meer te doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Of ben jij een kandidaat en ben jij benieuwd naar wat duurzame detachering voor jou inhoudt? Klik dan eenvoudig op een van de onderstaande buttons.

Opdrachtgevers Kandidaten

De voordelen van Staffing Force haar duurzame detacheringsoptie
Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.