Recente Vacatures

Duurzame detachering voor kandidaten

Gelijke kansen bij werving en selectie door duurzaam te detacheren

Heb jij wel eens het gevoel gehad dat er een grote afstand tussen de arbeidsmarkt en jou zit? Dat het simpelweg lastig is om een baan te vinden door jouw achtergrond? Dat je ongeacht jouw kennis en motivatie toch iedere keer wordt afgewezen voor de job?

Uit cijfers in beeld van Rijksoverheid blijkt dat het weigeren van personeel op basis van iemands achtergrond nog veelvuldig voorkomt. Bij Staffing Force vinden wij dat iedereen een gelijke kans verdient. Wij zien iemands achtergrond eerder als een verrijking dan een beperking. In ons recruitmentproces proberen wij de kansen van iemands unieke achtergrond te benutten. Kandidaten worden bij ons uitsluitend beoordeeld op basis van criteria die gerelateerd zijn aan de betreffende functie.

Zoektocht naar de perfecte match

Wij zijn overtuigd dat juist iemands achtergrond ervoor kan zorgen dat de perfecte match kan worden gemaakt met de opdrachtgever. Daarom zullen wij dan ook altijd ons best doen om de opdrachtgever opties aan te bieden om in de toekomst te kunnen werken met een divers personeelsbestand. Wij streven altijd naar het vinden van de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Door enkel te filteren op talent en niet op achtergrond, zijn wij in staat om altijd de beste kandidaten met de 'perfect fit' aan te bieden aan onze opdrachtgevers.

Duurzame detacheringsoptie

Iedere opdrachtgever krijgt bij het doen van een aanvraag de optie om te kiezen voor duurzame detachering. Middels deze optie krijgt de opdrachtgever altijd een extra kandidaat aangeboden die volgens ons, juist dankzij zijn achtergrond, zeer geschikt is voor het bedrijf. Door dit programma kijken wij met een open blik naar de arbeidsmarkt waar wij alle kansen benutten. BIj Staffing Force kijken wij naar talent ongeacht iemands afkomst, geloof, handicap, leeftijd of inactiviteit.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij nog niet ingeschreven als kandidaat bij Staffing Force? Heb jij een opleiding afgerond in de richting Finance of HR en/of heb je minimaal twee jaar werkervaring? Als jij zorgt dat je bent aangemeld, dan kan je in aanmerking komen voor uitdagende projecten en banen voor opdrachtgevers in Nederland. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Klik dan op onderstaande button om een afspraak in te plannen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Inschrijven

Visie Staffing Force

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.