Recente Vacatures

Onze oplossingen

Finance of HR interim-oplossing op maat

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning door Finance of HR professionals die beschikken over specifieke kennis en ervaring? Wij bieden de gewenste ondersteuning bij tijdelijke afwezigheid wegens ziekte, zwangerschap of onverwacht vertrek. Ook bij een tekort aan capaciteit wegens fusies/overnames, bij de groei van de organisatie of bij tijdelijk benodigde specialistische kennis, kunnen wij, Staffing Force,  jou voorzien van de beste interim-oplossing op maat.

Staffing Force is dan ook dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Door ons uitgebreide netwerk en expertise binnen de arbeidsmarkt op gebied van Finance en HR, zijn wij in staat u te verbinden met de beste professional voor uw interim-opdracht. Wij kunnen u voorzien van de benodigde kennis en ervaring middels de volgende trajecten: Het detavast traject, interim management en de plusvast constructie.

Wist je dat wij altijd inzichtelijk hebben welke kandidaten er op dit moment beschikbaar zijn voor een nieuwe uitdaging? Op die manier kunnen wij altijd snel inspelen op jouw (interim) personeelsaanvraag. Wil jij iedere week beschikbare kandidaten in jouw mailbox? Meld je dan nu aan voor onze aanbodsmailing via onderstaande button!

Meld mij aan!

Persoonlijk advies

Afhankelijk van uw vraag, zijn er verschillende opties mogelijk waarop een professional tijdelijk kan worden ingezet. Hierin adviseren wij u graag. Wij denken proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor uw benodigde specifieke kennis en ervaring. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt worden voorzien van advies op maat? Vul dan uw gegevens in op deze pagina en wij nemen z.s.m. vrijblijvend contact met u op. 

Interim-oplossingen voor elke discipline in de Finance en HR

Staffing Force heeft op elk functieniveau en specialisme, op zowel financieel als HR gebied, de meest geschikte specialisten voor u klaar staan. Als u op zoek bent naar een financieel expert met kennis van SAP, SAP FiCo, AFAS, Exact, MS Dynamics, AccountView, Power BI of andere financiële software. Of als u zoekt naar een HR professional die beschikt over ervaring met systemen zoals: SAP, Microsoft Dynamics, PeopleSoft, AFAS, Oracle en/of Beaufort. Wij vinden voor u de juiste interim professionals op gebied van Finance en/of HR.

Onze professionals staan voor u klaar om u volledig te ontzorgen met hun specialistische ervaringen. Enkele voorbeelden van deze specialismen hebben wij hieronder opgesomd:

Finance Human Resource
Financiële administratie HR- en salarissystemen
Planning & Control Begeleiding bij reorganisaties
Verslaglegging & Analyse Voeren van CAO onderhandelingen
Financieel management Outplacement en verandermanagement
  Professionalisering van HR (-afdelingen)
  Arbo / Verzuimmanagement / Casemanagement
  Recruitment
  Arbeidsmarktcommunicatie
  Employer branding
  Strategische personeelsplanning


Toegang tot expertise op gebied van Finance en HR

Staffing Force beschikt over een groot netwerk aan bewezen Finance en HR professionals op junior, medior en senior carriéreniveau. Een greep uit de functies waarvoor wij bemiddelen op interim basis vindt u hieronder:

Interim finance professionals Interim HR professionals
CFO HR Directeur/HR Director
Controller HR Manager
Business Controller HR Adviseur
Financial Controller HR Medewerker
Project controller HR Administrateur
Credit Controller Recruiter
Assistent Controller HR Business Partner
Hoofd Financiële administratie / head of accounting HR Assistent
Debiteuren medewerker / accounts receivible HR Officer
Crediteuren medewerker /
Accounts payable medewerker
Talent Acquisition medwerker
Grootboek / general ledger accountant Personeelsfunctionaris
Project Administrateur  
Payroll Manager / hoofd salarisadministrateur  
Payroll medewerker / salarisadministrateur  
Financial Analyst  
Business Analyst  
Business Intelligence medewerker / Power BI Specialist/ data scientist  
BTW specialist / VAT specialist  
Finance manager  

Haal uw Finance of HR professional in huis middels één van onze trajecten

Ondersteuning bij uw vraagstuk op het gebied van Finance en HR

Staffing Force gelooft in de kracht van maatwerk. Wij zullen op zoek gaan naar de perfecte match op basis van uw specifieke behoefte. Heeft u een vraagstuk op het gebied van Finance of HR, dan denken wij graag met u mee en voorzien u van passend advies. Wij geven graag inzicht in de meerwaarde van onze dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je overtuigen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.