Recente Vacatures

Voor opdrachtgevers

Tegenwoordig hoor je overal de termen diversiteit en inclusie, en dat vinden wij absoluut terecht! Bij Staffing Force zijn wij ervan overtuigd dat we "business as a force for good" kunnen inzetten en de wereld beter kunnen achterlaten dan we haar hebben aangetroffen. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat we ons aanbod van interim HR- en Finance professionals uitbreiden met duurzaamheidsconsultants.

Onze Interim duurzaamheidsconsultants zijn gespecialiseerd in verschillende categorieën, zoals Duurzaamheidsstrategie en -beleid, Klimaatverandering en Energietransitie, Milieumanagement en Sociale Duurzaamheid en Diversiteit. 

Met onze flexibele en specialistische ondersteuning voor duurzaamheidsinitiatieven, vinden en detacheren wij snel en efficiënt gekwalificeerde duurzaamheidsconsultants. Onze consultants helpen bedrijven met het opstellen van duurzaamheidsrapporten - denk hierbiij ook aan de verplichte CSRD-wetgeving vanaf 2023 - het ontwikkelen van duurzame bedrijfsstrategieën, het implementeren van duurzame initiatieven of het trainen van medewerkers op het gebied van duurzaamheid. 

Als bedrijf kun je met hulp van onze duurzaamheidsconstultants de duurzaamheidsdoelstellingen behalen en reputatie versterken. In deze dynamische en snel veranderende markt is het inhuren van duurzaamheidsconsultants een slimme keuze voor bedrijven die hun duurzaamheid serieus nemen en hun impact op de samenleving willen vergroten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hoe onze duurzaamheidsconsultants jouw organisatie kunnen helpen bij het implementeren van duurzame praktijken en het verbeteren van uw maatschappelijke impact. Samen maken we de wereld een stukje duurzamer!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zelf zijn wij hard op weg om een B Corp-gecertificeerde onderneming te worden en zetten we ons in voor gelijke kansen op de werkvloer. Zo doneren wij via de Staffing Force Foundation 0,25 cent per gewerkt uur aan goede doelen die zich inzetten voor werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast hebben wij een duurzame detacheringsoptie, voor meer informatie klik hier.

 

Whatsapp

Staffing Force gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.